01:06
Секрети монтажу стельового плінтуса від виконроба з 20-тирічним стажем



Чому пінополістирол – вибір номер один для досвідченого та успішного майстра

Обираючи стельовий плінтус для оформлення стиків між стінами та стелею у приміщеннях, майстри найчастіше обирають вироби з пінополістиролу. Адже переваги роботи зі стельовими плінтусами з цього сучасного матеріалу очевидні.

1. Пінополістирол легкий: з ним неважко працювати, довго тримаючи руки вгорі, але це і не потрібно: він швидко фіксується. І навіть якщо майстер працює один, він впорається. Для полегшення задачі можна також обрати коротші панельки.

2. Цей матеріал некрихкий у порівнянні, наприклад, з гіпсовими виробами, з якими один необережний рух означає додаткові та чималі витрати, а іноді – навіть зіпсовані стосунки та втрачену репутацію.

3. Полістирол просто ріжеться Вам нужно лучшая пластиковая арматура для больших цементных опалубок? Тогда мы готовы предложить вам самую лучшую композитная арматура Ровно превосходством коей вы окажетесь очень довольны а также секономите большие деньги на доставке.. Можна використовувати різні професійні засоби – будівельний ніж, пилу для торцювання, а можна працювати навіть звичайним гострим ножем.

4. Виробляється широкий асортимент стельових плінтусів будь-якого дизайну: можна підібрати варіант під будь-яке приміщення за розмірами і стилем.

5. Пінополістирол можна ґрунтувати, фарбувати. Монтувати галтелі можливо як до оформлення стін і стелі, так і після, і на необроблену поверхню стель і стін, і вже на готову (шпалери, фарба, натяжні стелі тощо).

6. Прийнятна для всіх замовників ціна, доступність, наявність виробів українського виробництва – значна перевага цього матеріалу.

7. Галтелі з полістиролу злегка еластичні: вони просто приховають не тільки інженерні комунікації (дроти, проводи) та недоліки стіни, а й промахи майстра, що трапляються на місці стику площин стін та стелі.


Як швидко і якісно працювати зі стельовим плінтусом з пінополістиролу На що треба звернути увагу, щоб бота зі стельовим плінтусом з пінополістиролу була приємною, легкою та швидкою, а итог потішив і майстра, і господарів будинку (замовників)?

  • Спочатку треба уважно виміряти розмір (периметр) стін. Вибрати, що буде більш раціонально: 2-метрові чи менші за довжиною панелі Вам нужно хорошая металлопластиковая арматура для домашних цементных направлений? Тогда мы готовы продать вам самую лучшую Стеклопластиковая арматура Львов качеством коей вы останетесь очень удовлетворены а также секономите немалые деньги на доставке.. Закупити матеріал з невеликим припасом.
  • Отримавши матеріал, переглянути усі краї: якщо стики зім’яті, зрізати їх за допомогою кутника, пили для торцювання, ножика.
  • Зріза́ти краї треба під прямим кутом, місця «зустрічі» плінтусів у кутах кімнати – під кутом 45 градусів. Виміряти гуляй можна за допомогою лазера, стусла, а також працювати «на око», орієнтовно зрізаючи відрізок в 2 см.
  • Працювати з профілем з полістиролу треба обережно, пам’ятаючи, що його можна деформувати, поламати чи забруднити. Торкаємося його лише чистими руками, не застосовуємо зайвого тиску, не кладемо на нього інструментів тощо.
  • Використовувати клей можна лише без органічних складників, на всяк випадок протестувавши його перед нанесенням на невеличкому непотрібному клаптику плінтуса.
  • Клей можна використати ПВА, або будівельний з фінішною шпаклівкою, або просто шпаклівку Вам требуется качественная пластиковая арматура для домашних цементных опалубок? Тогда мы хотим предоставить для вас самую лучшую Стеклопластиковая арматура Харьков качеством данной продукции вы останетесь очень довольны и при этом секономите большие финансы на доставке.. Змішувати треба у такій пропорції, щоб суміш не стала занадто рідкою. Зручно використовувати тубу від силікону, видавивши дно і заправивши в неї клейову суміш за допомогою шпателя.
  • Невелику кількість клею обережно наносимо на тильну сторону плінтуса на обидві прилеглі поверхні, або лише на один бік (наприклад, если на стелі натягнуте полотно).
  • Першу планку кріпимо від кута. Треба притиснути плінтус на хвилину. Так продовжуємо по всій кімнаті.
  • Для тимчасової фіксації кутів (до застигання клею) можна використовувати скотч або тоненькі голки з медичних шприців, які потім обережно знімаються, а дірочки маскуються шпаклівкою в тон.
  • У разі, якщо на плінтусі є малюнок, треба підбирати співпадаючі елементи. Потрібно намагатися зробити всі гуляй у кімнаті однаковими.
  • Якщо плінтус монтується на голі стіні, щілини під і над ним замазуються герметиком чи шпаклівкою, а потім обережно сирою губкою чи мокрою рукой прибираються усі недоліки.

Сподіваємося, ці прості поради від досвідченого майстра стануть для вас у нагоді!

Надійний український виробник стельових плінтусів і не тільки

Усі ці поради найкраще спрацюють, якщо обраний матеріал буде якісний, від надійного виробника. Наприклад, українська компанія «Добра справа» відмінно зарекомендувала для себя на ринку нашої країни, випускаючи якісні і доступні вироби з полістиролу для внутрішнього оздоблення приміщень – стельові плінтуси, розети, плити, утеплювачі.

Компанія вже не один рік тішить майстрів та замовників ремонту доступною продукцією європейського рівня якості. У наявності завжди широкий асортимент стельових плінтусів, також є можливість виробництва товарів на замовлення.

Бажаємо легких та вигідних ремонтів!

Джерело: plintus-ds.com
Інформацію розміщено на правах реклами
Просмотров: 135 | Добавил: tammara1qfbo | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close